St května 29 11:01 2019 v kategorii Firemní zprávy

Novým senior viceprezidentem Nokian Tyres pro střední Evropu byl jmenován Bahri Kurter

Bahri Kurter (Master of Arts v oboru ekonomie) byl jmenován novým senior viceprezidentem Nokian Tyres pro střední Evropu. Do své funkce nastoupí nejpozději v červenci 2019. Kurter přichází do Nokian Tyres z pozice generálního ředitele Groupe SEB Německo, Rakousko a Švýcarsko (DACH), do níž patří spotřebitelské značky jako Krups, Tefal a Moulinex. Dříve Kurter působil v různých vedoucích pozicích ve firmách Puma, Nike a Procter & Gamble. Kurter bude součástí managementu Nokian Tyres a jeho přímou nadřízenou bude prezidentka a generální ředitelka Nokian Tyres, Hille Korhonen.

„Bahri Kurter má rozsáhlé zkušenosti se středoevropským trhem. Jeho povědomí o spotřebním zboží a maloobchodu v Evropě a zkušenosti s managementem prodeje budou pro nás velkým přínosem vzhledem k tomu, že tržby ve střední Evropě plánujeme navýšit o 50 %,“ říká Hille Korhonen, prezidentka a generální ředitelka Nokian Tyres.

Fotografii a životopis Bahriho Kurtera naleznete na tomto odkazu: www.nokiantyres.com/company/investors/corporate-governance/the-groups-management-team/

Nokian Tyres plc

Päivi Antola
Senior viceprezidentka pro podnikovou komunikaci a vztahy s investory